Nordisk Trial 2017

PRESSEMELDING:

NORDISK MESTERSKAP I TRIAL 2017

12. – 13. august Kråkerøy v/Blomsteøyhallen.

Kråkerøy Trial Club er i samarbeid med de andre klubbene i Region Øst Trial vertskap for Nordisk Mesterskap i Trial.

Det er individuelle klasser på lørdag og lag på søndag. I og med at vi har både offisielle mesteskapsklasser og uoffisielle klasser , vil det delta trial førere  på ulike nivå og alder.

I Trial handler det ikke om å kjøre fortest, men om samle færrest prikker. Det handler om balanse, planlegging og det å tørre å satse. Dette er en idrett hvor barn og voksne, menn og kvinner deltar på samme premisser.

Sporten er publikumsvennlig, spennende og et flott familiearrangement.

Velkommen til å se Nordens beste trialutøvere som kommer rett fra VM i USA og EM i Italia, og ikke minst yngre utøvere beherske motorsykler i skogen i ulendt terreng.

Norge har gode plasseringer internasjonalt, og det vil bli spennende å se kjøring og resulater fra helgen som kommer. Et av medaljehåpene for Norge er fra Østfold. Det er Ingveig Håkonsen fra Skiptvedt Motoraktivitetsklubb. Fra Kråkerøy Trial Club og Skiptvedt Motoraktivitetsklubb har vi også utøvere på Team Region Øst som er et satsnings team innen Trial, alle disse vil også være å se i aksjon begge dagene.

Det vil være åpen kiosk på klubbhuset.

Sted: Kråkerøy – ved siden av Kråkerøy Ungdomsskole/Blomsterøyhallen (Enhusveien)

Når: 12.-13. august

Klokka: 09 - 17

For mer informasjon om arrangementet eller sporten ta kontakt med leder i klubben: Ole Bjørn Skimten tlf 482 04 714, eller leder i Region Øst Trial Kirsti Finsal 924 35 790.
Se også vår facebook side