Uttak til Team Region Øst MX 2014 er klart

Pressemelding fra Team Region Øst MX 11. nov. 2013:

I helgen 9. november var det duket for nytt uttak til NMF Region Øst sitt mx team. Dette ble holdt på Rudskogen Motorsenter, der dagen startet med fysiske tester med blant annet 3000m løping og styrke etterfulgt av tester på mx-banen.

Trener i Team Region Øst MX Daniel Rene’ Olsen er storfornøyd med innsatsen til utøverne

På uttaket i helgen valgte jeg å ta ut 5 utøvere til 2014 teamet.

Innsatsen på utøverne var utrolig bra. Når du ser at de virkelig er i kjelleren og henter krefter for å fullføre øktene og testene, da skjønner man fort at dette er utøvere det er verdt å hjelpe og jobbe videre med.

Jeg ser frem til å komme i gang med treningen, og jeg har mange planer for hva som skal skje igjennom vinteren for at vi skal være i god form før sesong start. Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med denne gjengen, og jeg skal gjøre det jeg kan for at de skal nå sine mål for neste sesong!

En presentasjon av  teamet kommer!

Takk til Dennis Todler som hjalp til denne helgen!

Jeg startet opp dette teamet i slutten av sesongen 2012, og 2013 har jo derfor vært et prøveår med tanke på at vi ikke har hatt dette tilbudet tidligere. Det finnes mange andre regions team, men det er i andre grener. Dette er det første regions teamet for mx som er startet opp, derfor har jeg ingen jeg kan hente råd og tips ifra med tanke på mx.

Jeg er fornøyd med denne sesongen. Jeg har lært veldig mye, og det er jo selvfølgelig ting jeg kan endre hele veien. Dette vil bli endret til neste sesong, noe som vil gjøre ting enda bedre rundt teamets utøvere og støtteapparat.

I 2013 har jeg hatt med 6 utøvere som har hatt en flott utvikling, og de har fått mange gode resultater både her hjemme og i Sverige. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mitt første år i teamet, så nå er det bare å jobbe videre mot neste sesong med det nye teamet som jeg tok ut under lørdagens uttak!

Jeg vil gjerne få takke alle som har hjulpet til år.

Stor takk til leder i NMF Region Øst Geir Øyen og resten av regionstyret.

Tusen takk til TNG Trener Emilie Funderud Westbye som har hjulpet meg igjennom hele sesongen med alt jeg har lurt på!

Og for å ikke glemme noen så takker jeg alle som har hjulpet til denne sesongen :)