Invitasjon til GRATIS Sikkerhets- og Aktivitetslederkurs 23. og 24. november 2019

NMF Region Øst inviterer på vegne av Norges Motorsportforbund til Sikkerhets- og Aktivitetslederkurs på Osloungdommens Motorsenter, Hvervenbukta 23. og 24. november.

Kurset blir denne gang GRATIS i henhold til vedtak i Forbundsstyret. Enkel lunsj og kaffe er inkludert.

Gratis kurs innføres som et prøveprosjekt denne høsten i samarbeid med Forbundsstyret/Administrasjonen i NMF og NMF Region Øst. NMF har besluttet å ha gratis kurs innenfor vedtatte budsjettrammer fra og med 2020.

Våre klubber har løpende behov for både Sikkerhets- og Aktivitetsledere, så vi håper våre medlemmer setter pris på tiltaket og melder seg på kursene.

Vi har satt et tak på maks 30 kursdeltakere pr. dag på grunn av kurslokalet, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Påmeldingsfrist er 17. november. Påmelding vi Min Idrett https://mi.nif.no/Event#2178182-010, du må være innlogget for å melde deg på (brukerID og passord er det samme som for Min Profil). 

Egen kursinvitasjon finner du på linken under.

 Invitasjon med program og info

Krav til søker: Må være medlem i NMF tilknyttet klubb. Aldersgrense: 16 år.

Krav til forkunnskap:
Sikkerhetsleder: Inneha en form for ordinær utøverlisens (opplæringslisens teller ikke), eller ha gjennomført og bestått e-læringsteorikurs for utøverlisens.
Aktivitetsleder: Sikkerhetslederkurs (eller gammelt 20 timers aktivitetslederkurs)

*Link til til e-læringsteorikurs for utøverlisens finner du her hvis du ønsker å se hva teoridelen inneholder. For eventuelt å gjennomføre teoridel utøverlisens må du være pålogget. ID og passord er det samme som du benytter på Min Profil/Min Idrett.

Våre klubber trenger funksjonærer for å kunne holde aktivteten i gang, så vi håper dere benytter anledningen til å delta på kurs. Kursdeltakere fra andre regioner ønskes også velkommen på kurs hos oss.

For mer info, kontakt Geir Øyen post@nmfregionost.no  eller mobil 93219960.

VELKOMMEN TIL KURSHELG!

 

Planlagte kurs i NMF Region Øst i 2020

  • Funksjonærkurs (Stevneleder, Tekn.kontrollant, Jury) 25.-26. januar
  • Sikkerhets- og Aktivitetslederkurs mars
  • Sikkerhets- og Aktivitetslederkurs november