Funksjonærkurs Stevneleder, Teknisk kontrollant og Jury 25. - 26. januar 2020

Artikkelen er oppdatert 09.01.2020*

Helgen 25. - 26. januar 2020 har NMF Region Øst sin årlige funksjonærkurs helg. Kurset vil bli avholdt på Scandic, Gardermoen.

Følgende kurs vil bli avholdt: Jury for alle grener, Teknisk kontrollant og Stevneleder for motorsykkel og snøscooter. Vi gjør oppmerksom på at etter endt kurs må man praktisere i minst en konkurranse innen aktuell gren for å få godkjent kompetanse.

*Etter avtale med Norges Motorsportforbund sentralt kan vi nå tilby kursene GRATIS med unntak av kost/losji som klubbene må dekke selv (faktureres i etterkant).

Påmeldingsfrist 18. januar 2020. For påmelding med overnatting er det førstemann til mølla. Vi har reservert en del rom og booker fortløpende så lenge det er kapasitet.

Vi foretrekker at påmeldinger kommer samlet fra egen klubb da det er lettere administrere booking på hotellet på denne måten. Klubbene sender påmelding for sine medlemmer til post@nmfregionost.no. Kursdeltagere fra båt må klarere med sin gren/seksjon før påmelding da det i deres tilfelle er seksjonen som skal betale.

Alternativt er det også anledning til å melde seg på via Min Idrett. Husk at du må være innlogget for å melde deg på. NB! De som velger å melde seg på via Min Idrett må allikevel sende inn påmeldingsskjemaet på epost til oss slik at vi får ordnet med booking på hotellet.

Eget påmeldingsskjema for klubbene og kursinvitasjon finner du på linkene under.

Invitasjon  Påmeldingsskjema for klubber (husk å merke av hvem som evt. skal bo sammen ved å benytte linjenummer i skjemaet slik at vi får booket riktig)

For mer info, kontakt Geir Øyen - epost: post@nmfregionost.no eller mobil: 93219960.

VELKOMMEN TIL KURSHELG